ENASTÅENDE ”ABBA” FEST I TIVOLIPARKEN I KRISTIANSTAD

LÖRDAG D. 17. AUGUSTI 2019

”ARRIVAL FROM SWEDEN” THE MUSIC OF ABBA

” ABBA “

Ett av värdens allra största band genom tiderna rör på sig igen.

En ny CD med bandet kommer att ges ut i hela världen år 2019.

En världsturne´ är inplanerad och vi fick ´Musicalen´ 2018.

Det är emellertid inte tal om en återuppståndelse av bandet, men efter man säger blir det i en spännande konstellation.

ARRIVAL FROM SWEDEN grundades 1995 i Göteborg av Vicky Zetterberg och har sedan dess blivit ett av världens populäraste och bäst säljande ABBA-showband. Sedan starten 1995 har bandet turnérat i ett 60-tal länder och har dessutom framträtt i flertalet TV- och radioshower runt om i världen. Sedan 2005 har ARRIVAL from Sweden genomfört 60 framgångsrika turnéer i USA.

ARRIVAL FROM SWEDEN i produktionen ”The Music of ABBA” har sålt ut arenor, teatrar och konserthallar över hela världen och är den bästa och mest autentiska ABBA-showen som finns just nu. Hitlåtar såsom: Dancing Queen, Mamma Mia, Does Your Mother Know, Take a Chance On Me, SOS, The Winner Takes It All, Super Trouper, Money Money Money, Waterloo, Honey Honey, Fernando, Chiquitita, Knowing Me Knowing You, Thank You For The Music, Lay All Your Love On Me, Gimme Gimme Gimme och många fler framförs med sådan perfektion att det är svårt att tro att det inte är riktiga ABBA som står på scenen.

ARRIVAL FROM SWEDEN är dessutom den enda gruppen i världen som har fått en outgiven ABBA-låt av Björn Ulvaeus och Benny Andersson i ABBA. Låten heter ”Just A Notion” och kommer så småningom att släppas världen över.

Denna produktion har alla egenskaper som en ABBA-show behöver; Fantastiska scenkläder, extremt duktiga musiker och otroliga sångerskor. Miljontals människor över hela världen håller detta som världens bästa ABBA-show, rent utav den enda showen världen behöver.

ARRIVAL from Sweden i produktionen ”The Music of ABBA är det närmaste det riktiga ABBA du kan komma.

Early Bird kr. 350 SEK.

Paula Wright Band Ett countryband från södra Sverige med blandad repertoar, allt ifrån ”rootsig” country, pop-rock country till eget material.

Paula Wright började sin musikkarriär som 16 åring med att turnera med ett dansband. Hon tävlade i Hänt Extras tävling Sångmicken 2002 som hon även vann. Tog senare i livet upp musikintresset igen men slog sig då in på genren country. Har skrivit låtar och tävlat i Svensktoppen Nästa och där hon tagit sig till final i Skåne. Paula har även skrivit material till andra så som Lasse Sigfridssons soloalbum ”En ledig dag” med låten ”Scenen är mitt hem”. Paula Wright Band har även tagit sig till final vid två tillfällen i Country SM.

De gör spelningar som innebär allt ifrån mindre trubadurspelningar med delar av bandet till
fullt band och större produktioner. Bandet består av duktiga lokala musiker som även
medverkar i andra konstellationer.

Second Line Jazzband bildades 1989, då de flesta medlemmar var tonåringar. Idag är fortfarande tre av bandets sex originalmedlemmar kvar. Ganska snabbt har Second Line etablerat sig som ett av Europas mest populära traditionella Jazzband och har spelat på klubbar och festivaler, radio och TV i Storbritannien (England, Skottland, Nordirland och Wales), Tyskland, Frankrike, Holland, Belgien, Schweiz, Lettland, Danmark, Finland, Norge och naturligtvis Sverige. På många ställen har bandet blivit absoluta publikfavoriter och slagit publikrekord gång på gång.

Second Line Jazzbands popularitet kanske beror på musikernas förmåga att växla stil, repertoar och musikaliska riktningar under en konsert, utan att allt för mycket tumma på de New Orleanska influenserna.

PROGRAM TIVOLIPARKEN:

Facebook: Rainbow Event
Facebook: @rainboweventogkoncert

Arrival på scen video 1
Arrival på scen video 2

PROGRAM TIVOLIPARKEN:

Kl. 17:00:
Parken öppnar

Hela kvällen går det att köpa mat och dryck
av KM Nygrens serveringar

Kl. 17:30:
Musik i Tivoliparken
”SECOND LINE JAZZBAND” (SE)

Kl. ca. 19:15
Stora scenen:
”PAULA WRIGHT BAND” (SE)

Kl. ca. 21:30
Stora scenen
”ARRIVAL FROM SWEDEN” The Music of Abba

Kl. ca. 23:00
Arrangemanget avslutas

Kl. 24:00
Tivoliparken stänger

Download programmet her: Program Tivoliparken 2019 17. augusti