ENASTÅENDE ”ABBA” FEST I TIVOLIPARKEN I KRISTIANSTAD

LÖRDAG D. 17. AUGUSTI 2019

”ARRIVAL FROM SWEDEN” THE MUSIC OF ABBA

M/ SYMFONIKER 

” ABBA “

Ett av värdens allra största band genom tiderna rör på sig igen.

En ny CD med bandet kommer att ges ut i hela världen år 2019.

En världsturne´ är inplanerad och vi fick ´Musicalen´ 2018.

Det är emellertid inte tal om en återuppståndelse av bandet, men efter man säger blir det i en spännande konstellation.

ARRIVAL FROM SWEDEN grundades 1995 i Göteborg av Vicky Zetterberg och har sedan dess blivit ett av världens populäraste och bäst säljande ABBA-showband. Sedan starten 1995 har bandet turnérat i ett 60-tal länder och har dessutom framträtt i flertalet TV- och radioshower runt om i världen. Sedan 2005 har ARRIVAL from Sweden genomfört 60 framgångsrika turnéer i USA.

ARRIVAL FROM SWEDEN i produktionen ”The Music of ABBA” har sålt ut arenor, teatrar och konserthallar över hela världen och är den bästa och mest autentiska ABBA-showen som finns just nu. Hitlåtar såsom: Dancing Queen, Mamma Mia, Does Your Mother Know, Take a Chance On Me, SOS, The Winner Takes It All, Super Trouper, Money Money Money, Waterloo, Honey Honey, Fernando, Chiquitita, Knowing Me Knowing You, Thank You For The Music, Lay All Your Love On Me, Gimme Gimme Gimme och många fler framförs med sådan perfektion att det är svårt att tro att det inte är riktiga ABBA som står på scenen.

ARRIVAL FROM SWEDEN har även spelat med fler än 70 olika symfoniorkestrar världen över. Däribland några av USA:s mest ansedda symfoniorkestrar såsom Boston Symphony Orchestra, San Francisco Symphony Orchestra, Dallas Symphony Orchestra, Houston Symphony Orchestra och Atlanta Symphony Orchestra, för att nämna några.

ARRIVAL FROM SWEDEN är dessutom den enda gruppen i världen som har fått en outgiven ABBA-låt av Björn Ulvaeus och Benny Andersson i ABBA. Låten heter ”Just A Notion” och kommer så småningom att släppas världen över.

Denna produktion har alla egenskaper som en ABBA-show behöver; Fantastiska scenkläder, extremt duktiga musiker och otroliga sångerskor. Miljontals människor över hela världen håller detta som världens bästa ABBA-show, rent utav den enda showen världen behöver.

ARRIVAL from Sweden i produktionen ”The Music of ABBA är det närmaste det riktiga ABBA du kan komma.

Early Bird kr. 350 SEK.

PROGRAM TIVOLIPARKEN:

Facebook: Rainbow Event
Facebook: @rainboweventogkoncert

Arrival på scen video 1
Arrival på scen video 2

PROGRAM TIVOLIPARKEN:
Kl. 17:00:
Parken öppnar
Kl. 17:30:
Musik i Tivoliparken
Hela kvällen går det att köpa mat och dryck
av KM Nygrens serveringar
Kl. ca. 19:00:
Stora scenen:
Meddelas så snart som möjligt !
Kl. ca. 21:00
Stora scenen
”ARRIVAL FROM SWEDEN” The Music of Abba
m/ Symfoniker
Kl. ca. 23:00
Arrangemanget avslutas
Kl. 24:00
Tivoliparken stänger

Download programmet her: Program Tivoliparken 2019 17. augusti