Endnu et band til en fantastisk aften i Ceres Arena – “The Boss Tribute to Springsteen”  åbner aftenen med en kæmpe energi, som var Bruce der selv!

The Boss – Tribute to Springsteen

The Boss – Tribute to Springsteen er en autentisk, energisk, sveddryppende og ikke mindst kærlig hyldest til sangskriveren, samfundsbetragteren og rock´n roll-eren fra New Jersey.

Showet er en skøn vekslen mellem de store ballader, de bombastiske rock-numre og alle dem ind imellem. Alle de store hits og de numre publikum ikke ved de kender, men som rammer dem alligevel. Både hjertet, tårekanalen og danseskoene rammes når bandet indtager scenen.

Showet er kendetegnet ved oprigtig spilleglæde, top-professionalisme, inddragelse af publikum og et nærvær og en energi, der når helt ned til bagerste stolerække eller bagerst på festivalpladsen. Indtryk som sidder i publikum længe efter koncerten. Nøjagtig som når Springsteen selv indtager scenen.
Det hele leveres af nordeuropas bedste Springsteen-fortolker omgivet af professionelle
musikere og et show, der er en boss værdig.

Bandet har spillet et utal af koncerter de seneste år på alt fra festivaler over kulturhuse til spillesteder og har alle steder taget publikum med storm.

The Boss – Tribute to Springsteen er:
Michael Christensen: guitar og vokal
Jesper Gruschy: Saxofon og kor
Michael Pagård: Guitar og kor
Jesper Daus: Keys, harmonika og kor
Jeppe Houborg: Bas og kor
Allan Franch: Trommer

Mød dem 4. Oktober i Creres Arena inden Arrival From Sweden tager deres ABBA Tribute show på scenen kl. 21:00

Køb billetter her:

mvh.

REOC