Som traditionen foreskriver afholdes Musikliv på det grønne område ved Bakkehuset.

Indgangen vil være fra Grønnegade, fra banegården er det lige op i byen og til højre lige inden indgangen til Strøgcentret. Fra torvet er det ned af Grønnegade.

Vi vil igen i år forsøge at skabe den hyggelige havefest stemning med kulørte lamper og boder rundt omkring på pladsen. Der vil være borde/bænke så man kan nyde sommeraftenen under de lysegrønne træer, kramme kæresten eller snakke med gamle venner. Alt sammen tilsat en fantastisk musikalsk ramme.

 

ARRIVAL from Sweden – ”The Music of ABBA”
ARRIVAL from Sweden har med produktionen ”The Music of ABBA” solgt ud i arenaer, koncertsale, teatre og til store udendørs koncerter rundt i hele verden siden 1995 og er det absolut bedste og mest autentiske ABBA show der findes. Hits som: Dancing Queen, Mamma Mia, Does Your Mother Know, Take A Chance, SOS, The Winner Takes It All, Super Trouper, Money Money Money, Waterloo, Honey Honey, Fernando, Chiquitita, Knowing Me Knowing You, Thank You For The Music, Lay All Your Love On Me, Gimme Gimme Gimme og mange flere bliver leveret med perfekt akkuratesse. Man får simpelthen ikke en vare tættere på originalen – de kommer endda med et af de originale band medlemmer.

ARRIVAL from Sweden er den eneste gruppe der har fået en tidligere ikke-udgivet ABBA sang direkte af Björn Ulvaeus og Benny Andersson fra ABBA. Sangen “Just A Notion” er klar til en verdensomspændende udgivelse i 2019.

Denne produktion har alle de funktioner et godt ABBA show har brug for: fantastiske kostumer, extremt talentfulde musikere og betagende sangere. Millioner af mennesker rundt i hele verden, fejrer dette show som det bedste ABBA show i verden; faktisk er dette det eneste ABBA show verden har brug for. Denne produktion er det tætteste du nogensinde vil komme på at se ABBA !

 

Tider:
Vi vender tilbage med åbningstider på pladsen – følg os på Facebook og få løbende information.

Handicap info:
Handicappede kan gratis tage en hjælper med ledsagerkort med til Ikast Musikliv.

 

Festival billet:
Indgang til pladsen hele weekenden (fredag og lørdag)
Salget ender den 14-06-2019 14:00
Kr. 450,00

VIP-Billet
VIP Billet giver dig indgang hele weekenden samt lørdag er der adgang til VIP området på pladsen, hvor der er gratis øl, vin, vand og mad.
Salget ender den 10-06-2019
kr. 1.250,00

Lørdagsfest-menu fra åben buffet:
Buffet – Meny tilgår senere
Salget ender den 07-06-2020.
kr. 195,00

Tuba (Drikke billet)
Tuba pakke – 11 stk Tuba. Betal for 10.
Kan byttes til drikkevarer m.m. på pladsen.
Salget ender den 10-06-2019 16:56
Kr. 450,00

 

 

Arrival From Sweden er showet over alle med tonerne fra nogle af de største hits i verden…