ØSTER HURUP SOMMERFEST 2019
Lørdag den 3. august 2019
Musik fra Kl. 16.00

Fruerlundparken
Fruerlundvej 5, Øster Hurup
9560 Hadsund

Billetter kr. 275 inkl. billet gebyr – bestil allerede nu.

 

“ABBA”

Et af verdens allerstørste bands igennem tiderne rør på sig igen, en ny CD bliver i 2019 verdens udgivet med bandet, en Verdenstourné er forebyggende og vi fik “Musicalen” i 2018 men der bliver aldrig tale om en gendannelse af bandet, men efter sigende vil de alle være med på tournéen I 2019.

 

“ARRIVAL from Sweden” blev grundlagt af Vicky Zetterberg i 1995 i Gøteborg og blev meget hurtigt et af verdens mest populære og best sælgende ABBA show bands. Siden starten i 1995 har bandet tourneret i 60 lande og har optrådt i adskillige TV og radio shows rundt i hele verden. Siden 2005 har ARRIVAL from Sweden haft 57 succesfulde ture i USA. ARRIVAL from Sweden med produktionen ”The Music of ABBA” har solgt ud i arenaer, koncertsale, teatre og til store udendørs koncerter rundt i hele verden siden 1995 og er det absolut bedste og mest autentiske ABBA show der findes. Hits som: Dancing Queen, Mamma Mia, Does Your Mother Know, Take A Chance, SOS, The Winner Takes It All, Super Trouper, Money Money Money, Waterloo, Honey Honey, Fernando, Chiquitita, Knowing Me Knowing You, Thank You For The Music, Lay All Your Love On Me, Gimme Gimme Gimme og mange flere bliver leveret med en sådan akkuratesse, at det er svært at tro at det ikke er det rigtige Abba på scenen.

 

ARRIVAL From Sweden har også spillet med flere end 60 symfoniorkester rundt omkring i verden. Succesfulde shows med nogle af de bedste orkestre i USA så som Boston Symphony Orchestra, San Francisco Symphony Orchestra, Dallas Symphony Orchestra, Houston Symphony Orchestra og Atlanta Symphony Orchestra.

ARRIVAL from Sweden er den eneste gruppe, der har fået en tidligere uudgivet ABBA sang direkte af Björn Ulvaeus og Benny Andersson fra ABBA. Sangen “Just A Notion” er klar til en verdensomspændende udgivelse. Denne produktion har alle de funktioner et godt ABBA show har brug for: fantastiske kostumer, extremt talentfulde musikere og betagende sangere. Millioner af mennesker rundt i hele verden, fejrer dette show som det bedste ABBA show i verden; faktisk er dette det eneste ABBA show verden har brug for. Denne produktion er det tætteste du nogensinde vil komme på at se ABBA !

Pladsen åbner kl. 15:00 – Musik fra kl. 16:00

“Arrival from Sweden” ca kl. 21:30
Mad og drikke må ikke medtages – købes på pladsen

Varighed: 16:00 – 01:00

Arr: REOC