NYHED

Sammen med Hornborg Telte, har vi udviklet et af deres flotte telte, til også at bliver en oplevelse for hvad gælder musik og show.

Teltet er helt hvidt udvendigt og indvendigt har vi en endevæg som er helt sort dug og 12 m ud fra den, er der fra kip og til bund også sort dug.

Herudover er teltet beklædt med sort Molton hele vejen rundt i telthøjde og udover dette, selvfølgelig også Molton bag scenen i 12 m bredde og en sort underdug over scene, så vi ikke får dannet kondens til skade for musikere og inventar.

Med henhold til ovenstående, skulle der hermed også være mulighed for, at dersom koncerten afvikles midt på dagen, vil være den samme oplevelse vedr. lysshow og selvfølgelig perfekt lyd, som hvis afvikling skete sent på aftenen.

Se de grafiske oplæg til de 2 telte her: Telt 1 eller Telt 2

Ring til os hvis du har lyst til, at høre nærmere om dette telt. (størelse 25 x 52 m evt.+)