Rainbow-event kan præsentere et spændende program for 2018 hvor flere nye artister er kommet med til glæde for alle de musikelskere og fans. Navne som Johnny Logan og STRAW skal være med til at spille op til nogle hyggelige og festlige timer i både Danmark og Sverige med deres karakteristiske galde og meget folkelige musik.

Et stærk hold af artister tager 2018 med storm med glade og folkelige sange til glæde for alle fans og musikelskere.

Du kan følge Rainbow-event på facebook – skriv navnet “@rainboweventogkoncert” og se alle de forskellige events som kommer til at ramme Danmark og Sverige i 2018.

Rainbow-event præsenterer også det top professionelle show Arrival from Sweden, the Music of AbbA som er et af verdens mest sete shows. Svenskerne har altid været dygtige til, at lave musik men tonerne fra AbbA giver alle en smuk følelse af glæde og lysten til at synge med.
Vi glæder os til at komme med mere information til de spillesteder, hvor dette fantastiske band kommer og forfører alle med deres Show.

Ønsker du mere information allerede nu, vil du have firma billetter eller andet kan du altid kontakte os.

Bedste hilsner

Rainbow teamet