Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Opera on the Rocks med gæstesolist Gitta-Maria Sjøberg (arrangement flyttes)

Med nogle af nordens dygtigste musikere i spidsen blander det storslåede show ’Opera on the Rocks’ noget af det bedste fra operaens verden med rockmusikkens ditto. I den usædvanlige blanding opstår en helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som ”Nessun Dorma”, ”O mio babbino caro”, ”Love of my Life” ”The Show Must Go On” samt ”Run to the hills”/Iron Maiden og meget mere er på programmet.

På den klassiske side er vi stolte af at kunne præsentere en stærk, nordisk trio, som består af den prisvindende svenske sopran Cecilia Lindwall, den grammy-nominerede, svenske mezzo-sopran Anna Einarsson (bosat i Norge) og ikke mindst den dansk/kinesiske tenor John Venning, som blandt andet er med i De 3 Kgl. Tenorer.

Vi har samtidig den store ære her i 2017.. at byde velkommen til verdensklasse gæstesolist sopran: GITTA-MARIA SJÖBERG

Til at sikre, at de klassiske sangere tilsættes en solid gang rock, har vi den tysk/engelske rocksanger Oliver Weers, som med sin enorme stemme tryllebinder publikum og er med til at gøre dette til et fantastisk show.

Der er smukke duetter, kendte klassikere og egne numre, når ’Opera on the Rocks’ byder velkommen til beviset på, at opera og rock i allerhøjeste grad spiller sammen.

På den musikalske side medvirker orkestret ” Rainbow Strings and Winds” under ledelse af Pianist og Kapelmester Knud Rasmussen.

Afløsere kan forekomme.

Gæstesolist: Gitta-Maria Sjøberg
Facebook: https://www.facebook.com/gittamaria.sjoberg
Hjemmeside: http://www.gittamaria.com/

Gitta-Maria Sjøberg - opera on the rocks

Afløsere kan forekomme.