Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arrangement flyttes, nærmere besked følger” – ARRIVAL FROM SWEDEN” The Music of Abba

ARRIVAL from Sweden med produktionen ”The Music of ABBA” har solgt ud i arenaer,koncertsale, teatre og til store udendørs koncerter rundt i hele verden siden 1995 og er det absolut bedste og mest autentiske ABBA show der findes. Hits som: Dancing Queen, Mamma Mia, Does Your Mother Know, Take A Chance, SOS, The Winner Takes It All, Super Trouper,
Money Money Money, Waterloo, Honey Honey, Fernando, Chiquitita, Knowing Me Knowing You, Thank You For The Music, Lay All Your Love On Me, Gimme Gimme Gimme og mange flere bliver leveret med en sådan akkuratesse at det er svært at tro, at det ikke er det rigtige Abba på scenen.

“ARRIVAL FROM SWEDEN” The Music of Abba Video fra Showet i Sorø

ARRIVAL from Sweden er den eneste gruppe, der har fået en tidligere uudgivet ABBA sang direkte af Björn Ulvaeus og Benny Andersson fra ABBA. Sangen “Just A Notion” er klar til en verdensomspændende udgivelse i 2017. http://www.themusicofabba.com/

ARRIVAL from Sweden blev grundlagt af Vicky Zetterberg i 1995 i Gøteborg og blev meget hurtigt et af verdens mest populære og best sælgende ABBA show bands. Siden starten i 1995 har bandet tourneret i 50 lande og har optrådt i adskillige TV og radio shows rundt i hele verden. Siden 2005 har ARRIVAL from Sweden haft 46 succesfulde ture i USA.

ARRIVAL from Sweden med produktionen ”The Music of ABBA” har solgt ud i arenaer, koncertsale, teatre og til store udendørs koncerter rundt i hele verden siden 1995 og er det absolut bedste og mest autentiske ABBA show der findes. Hits som: Dancing Queen, Mamma Mia, Does Your Mother Know, Take A Chance, SOS, The Winner Takes It All, Super Trouper, Money Money Money, Waterloo, Honey Honey, Fernando, Chiquitita, Knowing Me Knowing You, Thank You For The Music, Lay All Your Love On Me, Gimme Gimme Gimme og mange flere bliver leveret med en sådan akkuratesse at det er svært at tro at det ikke er det rigtige Abba på scenen.

ARRIVAL From Sweden har også spillet med flere end 60 symfoniorkestre rundt omkring i verden. Succesfulde shows med nogle af de bedste orkestre i USA så som Boston Symphony Orchestra, San Francisco Symphony Orchestra, Dallas Symphony Orchestra, Houston Symphony Orchestra og Atlanta Symphony Orchestra. ARRIVAL from Sweden er den eneste gruppe der har fået en tidligere uudgivet ABBA sang direkte af Björn Ulvaeus og Benny Andersson fra ABBA. Sangen “Just A Notion” er klar til en verdensomspændende udgivelse.

Denne produktion har alle de funktioner et godt ABBA show har brug for: fantastiske kostumer, extremt talentfulde musikere og betagende sangere. Millioner af mennesker rundt i hele verden fejrer dette show som det bedste ABBA show i verden; faktisk er dette det eneste ABBA show verden har brug for. Denne produktion er det tætteste du nogensinde vil komme på at se ABBA !

THE MUSIC OF ABBA

ARRIVAL FROM SWEDEN

Opslået af Rainbow-Event på 20. februar 2017

Programmet

Kl. 16:30

Pladsen åbner!

Der vil være mulighed for, at købe billet til spisning i vores restaurant / telt – med live hyggemusik, som selvfølgelig lægger op til det, vi skal opleve i løbet af aftenen.
Der bliver selvfølgelig også mulighed for lettere bespisning, vin, øl, vand, en god drink, kaffe og kage.

Kl. ca. 19:00

Ekstra koncert: Staying Alive – a Bee Gees Tribute

Kl. ca. 20:45

Jule-/Nytårsgavesalg:

Start slutningen af uge 51– til og med 31.01.2017 – Kr. 350 + gebyr
incl. Menu kr. 575,- + gebyr

Fra 01.02.2017: Kr. 450,- + gebyr
Incl. Menu kr. 675,- + gebyr

V/indgang Kr. 500,-

På overdækket tribune (kun i forsalg)

Start slutningen af uge 51 – til og med 31.01.2017: Kr. 500,- + gebyr (Incl. et glas vin/øl eller vand)
Incl. menu Kr. 725,- + gebyr

Fra 01.02.2017: Kr. 600,- + gebyr (incl. et glas vin/øl eller vand)
Incl. Menu kr. 825,- + gebyr

Firma tilbud – kontakt Rainbow Entertainment direkte på tlf. 9733 9999 – mobil 2344 3055 – eller 7217 2122 – også mulighed for leje af telt .

________________________________________________________________________________

Ret til ændringer forbeholdes