ARRIVAL FROM SWEDEN – The Music of ABBA, NÆSTVED BYORKESTER m. Thomas Ambt Kofod, STRAW FAMILY & MILLES. Kom til en overdådig aften og et brag af en nytårskoncert med Næstved Byorkester med Thomas Ambt Kofod og 5 lokale sangere, der vil sætte stemningen for resten af aftenen. Hør også Straw Family, et enestående skandinavisk familieband, hvis sange vil gøre et dybt indtryk på dig. Nytårskoncertens hovednavn er Arrival From Sweden – The Music of ABBA. Aftenen rundes af med dansebandet MILLES.

Læs meget mere om de forskellige artister og Bands nedenunder eller gå ind til selve eventsiden og book dine billetter allerede nu

Se Event her

Tomas Ambt Kofod
En af de mest fantastiske danske sangere, vil forføre os med musik fra kendte film og kendte musicals, sammen med orkestret ”RAINBOW STRINGS AND WINDS” og ”NÆSTVED BYORKESTER”

TOMAS AMBT KOFOD er bl.a. kendt for sin hovedrolle i det sekstjernede mesterværk, Musicalen om Dr. Jekyll og Mr. Hyde på det Ny Teater, samt hovedroller i bl.a. The Phantom of the Opera, Love Never Dies, Les Misérables, Evita, Miss Saigon, West Side Story og Fame.

Herudover deltager 5 lokale Musical-stjerner, Signe Tegtmeier Pedersen, Karen Marie Matthes Westermann, Belinda Frank, Judy Sommer og Anders Persson som sammen med Tomas Ambt Kofod, vil tryllebinde publikum.

Straw Family

4 musikere og sangere fra samme familie + 3 mands rytmegruppe.

Originalt materiale og vedkommende tekster om mennesker og familieliv, på tværs af generationerne. Sally , Carsten, Henriette og Denise Fabricius bakkes op af en solid rytmegruppe bestående af bassisten Helge Solberg, trommeslager Carsten Milner, samt guitarist Frederik Nordvang.

Bandet kan deles i flere versioner fra unplugged til fuld besætning. Straw´s musik har elementer af amerikansk Folk, countryrock, popmusik og intense ballader, der er absolut melodiøse. “Pop-alike accesible music” som nogle af de amerikanske stationer kalder det.

Straw har på mange måder deres helt egen stil og lyd – Straw Family har en del airplay i USA, England og Holland, men er også ved at finde vej til de danske radiostationer – både landsdækkende og på større lokalradioer. P5 giver Straw fin airplay.

Der vil være løbende singleudgivelser gennem det næste år, til at skærpe opmærksomheden om familien.

”ARRIVAL FROM SWEDEN” The Music of Abba – (ABBA – 45 ÅRS JUBILÆUM 2017)

ARRIVAL from Sweden med produktionen ”The Music of ABBA” har solgt ud i arenaer,
koncertsale, teatre og til store udendørs koncerter rundt i hele verden siden 1995 og er det
absolut bedste og mest autentiske ABBA show der findes.

Hits som: Dancing Queen, MammaMia, Does Your Mother Know, Take A Chance, SOS, The Winner Takes It All, Super Trouper,Money Money Money, Waterloo, Honey Honey, Fernando, Chiquitita, Knowing Me KnowingYou, Thank You For The Music, Lay All Your Love On Me, Gimme Gimme Gimme og mangeflere bliver leveret med en sådan akkuratesse at det er svært at tro, at det ikke er det rigtigeAbba på scenen.

ARRIVAL from Sweden er den eneste gruppe, der har fået en tidligere uudgivet ABBA sang
direkte af Björn Ulvaeus og Benny Andersson fra ABBA.

Sangen “Just A Notion” er klar til en verdensomspændende udgivelse i 2018.

https://www.dropbox.com/s/dh77bqd450qbbak/Lang%20film.mp4?dl=0

“MILLES” – svensk top band, som har nydt samme succes i Danmark, som Vikingerne gjorde.

MILLES” på banen igen efter nogle års pause og med den gamle bestætning.
MILLES” var utrolig populær, fyldte haller, kræmmermarkeder og store firmaarrangementer.
MILLES” har været i svensk, dansk og tysk TV og nåede at lave 5 LP´er

I mange byer begyndte man at omtale bandet som “bandet med den fantastiske lyd”! Desværre skete så det som mange aldrig troede var muligt. I 2007 ophørte Milles!

Alt dette skete simpelthen fordi medlemmernes familier trak mere end det hektiske turneliv, som havde for høj en pris. Efter en kort årrække tog de igen chancen efter at flere af medlemmerne havde mødt hinanden rundt omkring i forskellige sammenhænge (gennem årene har medlemmerne spillet i andre bands)

Det blev en lykkelig genforening. Det blev her slået fast at: “Vi har brug for, at mødes over en dansk øl og snakke gamle minder” – og lysten til at spille sammen blev vækket, og dermed var genforeningen nu et faktum!